Drugi Gradingov kotlic
Grading Novosti

Drugi Gradingov kotlić

12.9.2015. (subota) s početkom u 9:00 sati održat će se “Drugi Gradingov kotlić”!  Pozivamo sve zainteresirane kuhare/ice natjecateljskog duha da se prijave u našem salonu namještaja od pon-pet: 9:00-19:00 i sub: 8:00-14:00. Prijave se prikupljaju do 10.09.2015., stoga požurite, jer zabava je zagarantirana!

Pravila:
Svaka kulinarska ekipa sastoji se od maksimalno dva člana.

Organizator osigurava:
– vrijedne nagrade za prve tri ekipe:
1. nagrada- namještaj iz vlastite proizvodnje u vrijednosti 1500,00 kn
2. nagrada-namještaj iz vlastite proizvodnje u vrijednosti 1000,00 kn
3. nagrada-namještaj iz vlastite proizvodnje u vrijednosti 500,00 kn
– klupe i stolove, pribor za konzumiranje hrane i pića
– simbolične nagrade (pregače) i zahvalnice za sve sudionike
– šator ili velike suncobrane u slučaju kiše (dakle „Drugi Gradingov kotlić“ se ne odgađa bez obzira na vremenske prilike i neprilike!)
– piće i kruh.
Kulinarske ekipe sa sobom trebaju donijeti: meso, povrće, začine i mirodije, kotlić i pribor koji je potreban za kuhanje (žlica, vilica, nož…).

Ocjenjivanje: Degustaciju i ocjenjivanje jela odrađivati će svaka ekipa; dakle svaka ekipa će ocjenjivati i biti ocjenjena od strane konkurentske ekipe neznajući čije jelo se ocjenjuje.

Za dodatni dobar štimung pobrinuti će se glazbeni sastav „Crveni lajbeki“ 🙂

Također obavještavamo sve zainteresirane da nas posjete u salonu namještaja, budući da sa danom natjecanja počinjeRujanski sajam kuhinja koji će trajati sve do 30.09.

U tom periodu iskoristite dodatne pogodnosti na kupnju kuhinja iz Gradingove proizvodne linije, dodatne pogodnosti za aparateMiele, te sudopere, slavine i ostali kuhinjski pribor također renomiranog njemačkog proizvođača Blanco.
Povrh dodatnih pogodnosti za kuhinje po narudžbi, za vrijeme trajanja sajma kuhinja iskoristite i nevjerojatne popuste na izložbene kuhinje i aparate!

Katalog kuhinja JANA